Συνελήφθη τη Δευτέρα 26χρονος Ρομά, στην Αίπεια του Καλαμάτας, ο οποίος είχε ρημάξει τους τελευταίους μήνες επιχειρήσεις της Καλαμάτας, από τις οποίες είχε κλέψει μεγάλα ποσά, καθώς και εμπορεύματα μεγάλης αξίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στις 28 Σεπτέμβρη 2022 διέρρηξε επιχείρηση καθαρισμού οχημάτων στην οδό Αρτέμιδος, από την οποία αφαίρεσε 7.600 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο και κέρματα αξίας 400 ευρώ. 

Στις 12 Νοεμβρίου διέρρηξε φαρμακείο στην οδό Φαρών, από το οποίο αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή 1.200 ευρώ και από το χρηματοκιβώτιο 12.000 ευρώ.  Στις 18 Δεκεμβρίου διέρρηξε επιχείρηση εμπορίας τροφίμων στη Νέα Είσοδο και αφαίρεσε από κυτίο ποσό 300 ευρώ.  Στις 21 Δεκεμβρίου διέρρηξε επιχείρηση στην οδό Πραξιτέλους ανταλλακτικών και ηλεκτρολογικού υλικού από την οποία αφαίρεσε ποσό 500 ευρώ. 

Στις 26 Δεκεμβρίου διέρρηξε επιχείρηση εμπορίας ειδών άρδευσης κ.ά, στην οδό Νέδοντος, από την οποία αφαίρεσε 120 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, ενώ επιχείρησε να διαρρήξει και το χρηματοκιβώτιο αλλά χτύπησε το συναγερμός και έφυγε. 

Στις 15 Ιανουαρίου διέρρηξε επιχείρηση εισερχόμενος από πλαϊνή αποθήκη μετάλλων στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, από την οποία αφαίρεσε ανοξείδωτο λαμαρίνες αξίας 10.000 ευρώ.  Επίσης στις 15 Ιανουαρίου αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία αλλά έγινε αντιληπτός και απομακρύνθηκε. Τέλος, το διάστημα από τις 14 μέχρι τις 16 Ιανουαρίου αφαίρεσε από επιχείρηση στο Βιοτεχνικό Πάρκο χάλκινα είδη βάρους 450 κιλών και αξίας 14.000 ευρώ.

Η Αστυνομία εντόπισε τον 26 δράστη αξιοποιώντας διάφορα στοιχεία, όπως αποτυπώματα που είχε αφήσει, άλλα ίχνη, υλικό DNA, καταγραφές από κάμερες εποπτείας και τον συνέλαβε τη Δευτέρα, εντός των ορίων του αυτοφώρου και στη δίκη που έγινε καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40 μηνών χωρίς αναστολή. 

#καλαματα #kalamata

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *