Προσοχή σε απατεώνες! Νέα περιστατικά απόπειρας εξαπάτησης

Από το Δήμο Καλαμάτας έγινε γνωστό ότι προχθές και χθες άγνωστος/οι, προσποιούμενοι εργαζομένους της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου επιχείρησαν να εξαπατήσουν εργολάβο, ιδιώτη, που παρέχει υπηρεσίες στο Δήμο, καθώς και τοπική εφημερίδα, δήθεν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής τους. 

Και στις τρεις περιπτώσεις που έχουν γνωστοποιηθεί, έγινε αντιληπτή η προσπάθεια εξαπάτησης. Το περιστατικό ήρθε σε γνώση του δημάρχου και του αρμόδιου αντιδημάρχου και άμεσα ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν υπάρξει αντίστοιχες περιπτώσεις απόπειρας εξαπάτησης, με αγνώστους να επικαλούνται είτε το όνομα και την ιδιότητα του δημάρχου και αντιδημάρχων, είτε υπηρεσιακών παραγόντων και εργαζομένων του Δήμου.

Σύμφωνα με τις περιγραφές ο τρόπος δράσης των απατεώνων, έχει εμφανιστεί και σε άλλες περιπτώσεις όπου έχουν καταγραφεί περιπτώσεις εξαπάτησης και απόπειρες εξαπάτησης στη χώρα.

Από το δήμο Καλαμάτας εφιστάται ιδιαίτερη προσοχή προς όλους και τονίζεται κατηγορηματικά ότι συναλλαγές, προμήθειες, χορηγίες, προσφορές κ.λπ. που σχετίζονται με το Δήμο, ακολουθούν πάντα την οριζόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία. Υπογραμμίζεται ότι καμία συναλλαγή δεν γίνεται τηλεφωνικά.

#kalamata #καλαματα

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *