Τα ονόματα για το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας

Yπομονή μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πρέπει να κάνουν όλοι όσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι στις εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Σύμφωνα με τους μέχρι στιγμής σχεδιασμούς της ηγεσίας, στις 21-22 Ιανουαρίου πρόκειται να γίνουν επισήμως γνωστά τα ονόματα των στελεχών που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού σε όλη τη χώρα.

 Στόχος της Χαριλάου Τρικούπη, σύμφωνα με την “Εφημερίδα των Συντακτών”, με βάση την επεξεργασία που έχει κάνει η αρμόδια Επιτροπή Ψηφοδελτίων, είναι στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της προσεχούς εβδομάδας να ανακοινωθεί και να εγκριθεί περίπου το 80% των υποψηφιοτήτων της επικράτειας.

Οι επίμαχες ανακοινώσεις, οι οποίες καθυστέρησαν εξαιτίας της ενσωμάτωσης της νέας απογραφής από το υπουργείο Εσωτερικών, εκτιμάται επίσης ότι θα βάλουν τέλος στο κλίμα παρατεταμένης αναμονής και στις γκρίνιες που είχαν προκληθεί το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό του κόμματος, δίνοντας πρόσκαιρα μια εικόνα εσωστρέφειας.

Το “Θ” δημοσιεύει τα επικαιροποιημένα στοιχεία με τα πρόσωπα που -σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες- θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του Νομού Μεσσηνίας. Ειδικότερα, το ψηφοδέλτιο θα απαρτίζεται από τον επιχειρηματία Μενέλαο Γερονικολό, υποψήφιος βουλευτής και στις προηγούμενες εκλογές, η εκπαιδευτικός Κωνσταντίνα Πιέρρου, η δικηγόρος Αριστέα Καζάκου από την Κυπαρισσία και την τριάδα των “προεδρικών”: Περικλή Ξηρογιάννη, πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας,  Σπύρο Πώρο, φωτογράφος- σκηνοθέτης και Παναγιώτη Αδαμόπουλο, τραπεζικός- συνδικαλιστής και συνεργάτης του πρώην βουλευτή Δημήτρη Κουσελά.

Απομένει μία θέση για να κλείσει το ψηφοδέλτιο και γι’ αυτήν ακούγονται τα ονόματα της Νάγιας Βεργοπούλου, πολιτικός μηχανικός, κόρη του πρώην δημάρχου Κορώνης Δημήτρη Βεργόπουλου, του Γιάννη Διονυσόπουλου, αλλά και ενός εκ των Γιάννη Πάζιου και Γιώργου Κατσούλη.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *