Κεντρικός στόχος η ανακούφιση της κοινωνίας

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η προεκλογική χρονιά για τον ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. στη Μεσσηνία. Η εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου επικοινωνιακά ήταν απόλυτα πετυχημένη, αφού το αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, όπου και πραγματοποιήθηκε, ήταν ασφυκτικά γεμάτο από πολίτες.

Όπως φάνηκε και από τους ομιλητές (σ.σ. ο τομεάρχης ανάπτυξης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης και ο τέως εκπρόσωπος Τύπου Νάσος Ηλιόπουλος), στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρατούν ψηλά το θέμα της ακρίβειας και των ανατιμήσεων, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα και επιχειρεί με μέτρα-ασπιρίνες να εξομαλύνει το κακό κλίμα. Δεν είναι τυχαίο ότι στην εκδήλωση- ημερίδα συμμετείχαν και εκπρόσωποι παραγωγικών συλλόγων  με σκοπό την παραγωγή διαλόγου μεταξύ των δύο πλευρών. Ταυτόχρονα, ψηλά είναι και το θέμα των κρουσμάτων ηθικής και διαφθοράς που αφορούν στελέχη της κυβέρνησης.

Από κοντά έρχεται και το σκάνδαλο των υποκλοπών που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αφήσει να περάσει έτσι. Είναι βέβαιο ότι όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη, το γεγονός ότι η κυβέρνηση παρακολουθούσε φίλους κι εχθρούς για τα δικά της οφέλη αναμένεται να προταχθεί στο δημόσιο διάλογο και πάντα υπό το ενδεχόμενο νέων αποκαλύψεων που θα εκθέσουν ακόμα περισσότερο το Μαξίμου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *