Εξαιρετικός Νοέμβριος, νωρίτερα η έναρξη της θερινής σεζόν του 2023

Εξαιρετικές επιδόσεις, πάνω από τα επίπεδα του 2019, κατέγραψε η AEGEAN για το Νοέμβριο, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα 14 νέα δρομολόγια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη φετινή χειμερινή περίοδο.

Η αεροπορική εταιρεία, διατηρώντας δρομολόγια εξωτερικού και το Νοέμβριο στην Κρήτη, βοήθησε στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η επιβατική κίνηση του εξωτερικού ξεπέρασε οριακά τα αντίστοιχα επίπεδα των τακτικών πτήσεων του 2019 το μήνα που μας πέρασε, μεταφέροντας περίπου 560 χιλ. επιβάτες στο δίκτυο τακτικών πτήσεων εξωτερικού (+ 50% αύξηση σε σχέση με το 2021) προσφέροντας 680 χιλ. θέσεις.

Αντίστοιχη προσπάθεια για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου κατά τον προηγούμενο μήνα πραγματοποιήθηκε και από και προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, καθώς διατηρήθηκε το μεγαλύτερο μέρος των πτήσεων προς Γερμανία, Γαλλία και Ελβετία. Από δε την Καλαμάτα και σε συνέχιση της 12ετούς πλέον συνεργασίας με την ΤΕΜΕΣ πραγματοποιήθηκαν οι πτήσεις για Μόναχο, Κοπεγχάγη και Στοκχόλμη.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της AEGEAN, σε δήλωσή του τόνισε ότι η δημιουργία ή υποστήριξη προϊόντων που μπορούν να ενισχύσουν την επέκταση της τουριστικής περιόδου κατά το Νοέμβριο αλλά και το Μάρτιο, εκκινώντας νωρίτερα τη σεζόν, σε προορισμούς όπως η Κρήτη, η Ρόδος και η Πελοπόννησος αποτελεί προτεραιότητα για την AEGEAN.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *