Στην Καλαμάτα τον Μάιο του 2023 το TBEX Europe 2023

Επίσκεψη από τον CEO του TBEX, Rick Calvert, δέχθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, το περασμένο Σάββατο στο Δημαρχείο Καλαμάτας. Τον κ. Calvert συνόδευε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, αρμόδια για θέματα τουρισμού, Άννα Καλογεροπούλου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για την TBEX Europe 2023, που αφορά ένα διεθνές συνέδριο που απευθύνεται σε travelbloggers, δημοσιογράφους ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργούς περιεχομένου Social Media και διαμορφωτών κοινής γνώμης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει και την ενημέρωση που δόθηκε, περισσότεροι από 350 έμπειροι επαγγελματίες με ειδίκευση στον τουρισμό, από όλον τον κόσμο, θα συναντηθούν από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2023 στην Καλαμάτα, για να συνδεθούν, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις, στρατηγικές και τακτικές της τουριστικής αγοράς, αλλά και για να προβάλλουν την ομορφιά και τις μοναδικές εμπειρίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Επιπρόσθετα, συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της ΤΒΕΧ Europe 2023 θα δοθεί σήμερα, στις 3.00 το μεσημέρι, στο Βουλευτικό του Ναυπλίου.

Σημειώνεται ότι η TBEX Europe 2023 -την διοργάνωση της οποίας για τον επόμενο χρόνο ανέλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου- αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς συναντήσεις, στην οποία συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, από online travel media, travel bloggers, δημιουργούς περιεχομένου, αλλά και στελέχη Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμών.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει συναντήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, παρουσιάσεις από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και ταξίδια εξοικείωσης σε όλη την Πελοπόννησο.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *