Στις 5 Δεκεμβρίου η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τρίπολη

Στις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να επισκεφθεί την Πελοπόννησο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει σειρά επαφών με φορείς και παράγοντες στην Τρίπολη.

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη, όπως είναι φυσικό, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που «καίνε» την Πελοπόννησο.

Υπενθυμίζεται ότι την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Αρκαδία την είχε προαναγγείλει ο βουλευτής του Νομού, Κώστας Βλάσης, σε δελτίο Τύπου του βουλευτή με αφορμή τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Όσοι γνωρίζουν τα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας βλέπουν πίσω από τη συνάντηση ένα διπλό μήνυμα. Το πρώτο σχετίζεται με τα της Αρκαδίας και δείχνει με σαφήνεια ότι ο Κ. Βλάσης εξακολουθεί να αποτελεί τον ισχυρότερο «γαλάζιο» παίκτη της περιοχής, εκείνον που μπορεί να «τρέξει» τα έργα στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο.

Το δεύτερο αφορά ολόκληρη την Πελοπόννησο, δεδομένου ότι από τη θεματολογία της συνάντησης προκύπτει ότι ο Αρκάς πολιτικός δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνολικά για την Περιφέρεια, τουλάχιστον σε επίπεδο μεγάλων έργων που υλοποιεί η κυβέρνηση.

Και στις δύο περιπτώσεις αποδέκτης του μηνύματος που ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας και το περιβάλλον του.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *