Δημοψήφισμα για την ανάπλαση της πλατείας των Φιλιατρών αντί για “υφαρπαγή υπογραφών σε λευκή σελίδα”

Έντεκα δημοτικοί σύμβουλοι Τριφυλίας καταγγέλλουν, με κοινή ανακοίνωσή τους, ότι η δημοτική αρχή “υφαρπάζει” υπογραφές ανυποψίαστων πολιτών σε μια λευκή κόλλα χαρτί, υπέρ της ανάπλασης της πλατείας των Φιλιατρών. Το ίδιο κατήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες και η Επιτροπή Φίλων Πλατείας και Πεζόδρομου Φιλιατρών.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι καλούν τη δημοτική αρχή να αφήσει τη συγκεκριμένη τακτική και να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για το αν ο κόσμος των Φιλιατρών θέλει τη συγκεκριμένη ανάπλαση των 3.500.000 ευρώ, που επιδιώκεται να γίνει σε συνεργασία και με την περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου.

 Σημειώνεται ότι η προσπάθεια της δημοτικής αρχής Τριφυλίας και της περιφερειακής αρχής Πελοποννήσου έχει αποτύχει δύο φορές μέχρι τώρα, όταν η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Πολιτισμού απέρριψε τη μελέτη ανάπλασης για συγκεκριμένους λόγους.

Οι έντεκα δημοτικοί σύμβουλοι που υπογράφουν την κοινή ανακοίνωση είναι οι: Άγγελος Κοροβίλας, Παναγιώτης Αλευράς, Χαράλαμπος Καναλουπίτης, Ιωάννης Κατσούλας, Ιωάννης Μερκούρης, Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, Μαγδαληνή Καμπύλη, Χάιδω Παναγιωτοπούλου, Μαρία Πανουσιοπούλου, Θεόδωρος Αντωνόπουλος και Ιωάννης Αδρακτάς.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *