Η Διαχειριστική και όχι ο Δήμος Καλαμάτας  “έκοψε” έργα από την ανάπλαση της Πλαστήρα

Την οδηγία για την αφαίρεση του κυκλικού κόμβου στην Αρτέμιδος και τμήματος του ποδηλατόδρομου από το έργο της ανάπλασης της οδού Πλαστήρα (Νέδοντας-Κορδίας) την έδωσε η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και όχι ο Δήμος Καλαμάτας. Ιδίως ο δήμαρχος επέμεινε να μην μειωθεί το αντικείμενο του έργου. Αυτό τόνισε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Ανδρέας Καραγιάννης, σημειώνοντας μάλιστα ότι “είδαμε με έκπληξη  την άποψη του κ. περιφερειάρχη, που είπε γιατί το κάνατε έτσι”. Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρουσιάζει το θέμα σαν να πρόκειται για επιλογή του Δήμου, με την οποία η ίδια διαφωνεί. Πάντως, από όσα είπε ο αντιδήμαρχος, Ανδρέας Καραγιάννης, τώρα η Διαχειριστική Αρχή, η οποία έχει υπογράψει για αφαίρεση εργασιών από το έργο, ζητά οι “κομμένες” εργασίες να ξαναμπούν στην εργολαβία!…

Για το ζήτημα του “κοψίματος” εργασιών από την ανάπλαση της Πλαστήρα έκαναν παρέμβαση όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ο Στάθης Σταματόπουλος, που εκπροσώπησε τη μείζονα μειοψηφία λόγω της απουσίας του Βασίλη Κοσμόπουλου, ο Βασίλης Τζαμουράνης, η Μαρία Οικονομάκου.

Ο δε Τάσος Νιάρχος, από την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, σχολίασε, διερωτώμενος, μήπως η Περιφέρεια γνωρίζει κάτι, που δεν το γνωρίζει ο Δήμος, για το αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *