Ενημερωτική συνάντηση στις 2 Νοεμβρίου 2022 στη Μ. Μαντίνεια

Την προσεχή Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 στο Κοινοτικό Κατάστημα της Μ. Μαντίνειας θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για την Πολεοδομική Μελέτη της περιοχής, η οποία έχει ήδη αναρτηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι από το δήμο Καλαμάτας έχει δοθεί παράτασης έως 20 Νοεμβρίου 2022 προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση των ιδιοκτητών και υποβολή τυχόν ενστάσεων καθώς και δηλώσεων ιδιοκτησίας για την εν λόγω μελέτη.

Στην ενημερωτική συνάντηση, που θα γίνει παρουσία των μελετητών, θα παραστούν ο δήμαρχος Καλαμάτας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, η Διευθύντρια και στελέχη της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι από το δήμο Καλαμάτας (Διεύθυνση Πολεοδομίας, Τμήμα Χωροταξίας και Πολεοδομικού Σχεδιασμού) δόθηκε παράταση μέχρι 20 Νοεμβρίου 2022, της ανάρτησης της πολεοδομικής μελέτης, περιοχής Μ. Μαντίνειας δήμου Καλαμάτας, για την ενημέρωση των ιδιοκτητών και την υποβολή τυχόν ενστάσεων καθώς και δηλώσεων ιδιοκτησίας για την εν λόγω μελέτη.

Παράλληλα, ο Δήμος καλεί τους κυρίους ή νομείς ακινήτων της περιοχής Μικρής Μαντίνειας να προσέλθουν: Κατά τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη στο Κοινοτικό γραφείο Μ. Μαντίνειας (παλιό Δημοτικό Σχολείο), ώρες 10.00 π.μ.-14.00 μ.μ.. Κατά τις ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή ώρες 10.00 π.μ. έως 14.30 μ.μ., όροφος 1, κτήριο Β, γραφείο 221 Δημαρχείο Καλαμάτας (Αθηνών 99), προκειμένου: Να ενημερωθούν σχετικά με την Πολεοδομική Μελέτη Μικρής Μαντίνειας. Να υποβάλουν δηλώσεις ιδιοκτησίας μαζί με τα στοιχεία: τίτλους, πιστοποιητικά μεταγραφής, ιδιοκτησίας, βαρών, διεκδικήσεων και κατασχέσεων, τοπογραφικό διάγραμμα και να υποβάλουν τυχόν ενστάσεις.

Στην υπό ανάρτηση μελέτη έχουν επέλθει οι απαραίτητες τροποποιήσεις και προσαρμογές που απορρέουν από την οριοθέτηση των ρεμάτων και την μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας, προκειμένου να είναι εφικτή η έγκρισή της.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *