Βγαίνει και πάλι σε διαγωνισμό το υδατοδρόμιο της Καλαμάτας

Με μειωμένο το ύψος του ελάχιστου τιμήματος στα 500 ευρώ το μήνα, από 1.300 ευρώ, ξαναβγαίνει στο διαγωνισμό το υδατοδρόμιο της Καλαμάτας. Είναι ο δεύτερος διαγωνισμός -ο πρώτος είχε γίνει στο τέλος Αυγούστου και δεν υπήρξε ενδιαφέρον- και θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοέμβρη 2022.

Για το ύψος του τιμήματος ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε ότι στον πρώτο διαγωνισμό που απέβη άγονος το ελάχιστο μίσθωμα των 1.300 ευρώ ήταν πολύ υψηλό σε σχέση με την τιμή των 300 ως 500 ευρώ που είναι το μίσθωμα σε άλλα λιμάνια της χώρας.

Σήμερα ο Δήμος Καλαμάτας ανακοίνωσε ότι το “Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας προκηρύσσει δημόσιο φανερό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την παραχώρηση χρήσης χερσαίου χώρου του χωροθετημένου υδατοδρομίου στο λιμάνι της Καλαμάτας, στην δυτική προκυμαία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ/τος 715/1979, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την κατασκευή και λήψη άδειας λειτουργίας του παραπάνω υδατοδρομίου, όπως αυτό ειδικότερα παρουσιάζεται στο συνημμένο Τοπογραφικό Διάγραμμα, που συνοδεύει την αναφερόμενη διακήρυξη.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στην Καλαμάτα και στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου (οδός Μιαούλη 30) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής την 3η Νοεμβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη συμμετοχή στη δημοπρασία θα πρέπει να καταθέσουν μέχρι την 03/11/2022 (ημέρα διενέργειας της δημοπρασίας) και ώρα 10:00 π.μ. τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Το ελάχιστο του ανταλλάγματος χρήσης χερσαίου χώρου λιμένα Καλαμάτας ορίζεται στο ποσό των 500,00 ευρώ μηνιαίως”.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *