Συνάντηση με εκπροσώπους Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒιΠε

Οι προβληματισμοί των εγκατεστημένων επιχειρήσεων σε Βιομηχανικές Περιοχές της χώρας, εν όψει της κατάθεσης του σχεδίου νόμου αναφορικά με την ίδρυση, ανάπτυξη, διαχείριση και λειτουργία των Επιχειρηματικών Πάρκων, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του βουλευτή Μεσσηνίας και τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Χαρίτση και των αναπληρωτών τομεαρχών Χάρη Μαμουλάκη, βουλευτή Ηρακλείου και Γιάννη Σαρακιώτη, βουλευτή Φθιώτιδας, με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών – ΠΑΣΕΒΙΠΕ.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία παρευρέθη ο κ. Πέτρος Μαντάς, πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΣΕΒΙΠΕ/ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας, ο κ. Γιάννης Πολυχρονόπουλος, πρόεδρος ΒΙ.ΠΕ. Σχιστού και ο κ. Αλκιβιάδης Ζιάκας, γενικός γραμματέας ΛΑ.Β.Υ.ΣΑ.Β.Ε.Ε., όπως αναφέρεται, «συζητήθηκαν οι προβληματισμοί και οι φόβοι των εγκατεστημένων επιχειρήσεων για την πολιτική της κυβέρνησης. Μίας πολιτικής που στην περίπτωση κατάθεσης του σχετικού σχεδίου νόμου -υπό τη μορφή αυτού της διαβούλευσης- δημιουργεί ένα θολό, ασαφές και αβέβαιο τοπίο για τις ήδη εγκατεστημένες επιχειρήσεις, χωρίς να επιλύει, αλλά αντιθέτως, εντείνοντας τα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουν».

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι του τομέα Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρουσίασαν τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ δεσμεύτηκαν να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *