“Κοκορομαχίες” Νίκα – Τατούλη για εκλογές και… αποστασίες

Για ακόμα μία φορά, η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου περιστράφηκε γύρω από τις επικείμενες εκλογές και το ποιος θα είναι υποψήφιος, γύρω από την απλή αναλογική, γύρω από τους λόγους για τους οποίους χάθηκαν για την παράταξη Τατούλη οι προηγούμενες εκλογές.

Η κυρία Ντίνα Νικολάκου, σύμφωνα με το arcadia portal,  μίλησε για σπατάλη δημοσίου χρήματος και για την πρακτική «ένας αποφασίζει, ένας επιλέγει, ένας πληρώνει» για τον τρόπο με τον οποίον γίνονται οι αναθέσεις.

Παράλληλα, εξέφρασε για ακόμα μία φορά την πεποίθηση ότι ο κ. Νίκας θα είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης, ακόμα κι αν δεν τον στηρίξουν οι δικοί του, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, απαντώντας, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας, έκανε λόγο για ακραία έκφραση του λαϊκισμού και ζήτησε να μη συγκρίνεται το χθες με το σήμερα, ο Πέτρος Τατούλης παρενέβη και είπε, απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη: «Εσύ είσαι υπεύθυνος για την αποστασία», όταν ο κ. Νίκας έκανε λόγο για «διαρροές».

Ακόμη, ο κ. Τατούλης, λαμβάνοντας το λόγο επί προσωπικού, είπε: «Ο κ. Νίκας μίλησε για το φαινόμενο των διαρροών  που υπήρχε στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, βάζοντας σε κριτική αμφισβήτηση την πλειοψηφία και την απλή αναλογική. Αν δεν ήταν να έρθει ο πρόεδρος της Ν.Δ. και σήμερα Πρωθυπουργός έξι φορές στην Πελοπόννησο για να πάρει στην πλάτη του την εκλογή του κ. Νίκα…», είπε ο κ. Τατούλης, αποδίδοντας την εκλογική ήττα της παράταξής του στον Κ. Μητσοτάκη και στην «αποστασία», όπως είπε, στελεχών της παράταξής του που επιβλήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Νίκας απαντώντας, όπως αναφέρει το arcadia portal, είπε ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν να το πάρει στην πλάτη του, όπως είπε, και επισήμανε, απευθυνόμενος στον κ. Τατούλη και στην παράταξή του: «Τρία χρόνια τώρα, έχετε μία συμπεριφορά λες και εμείς και οι ηγέτες (σ.σ. ο Κ. Μητσοτάκης) αυτού του τόπου σας κλέψαμε κάτι»…

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *