Για μικρά έργα τα οποία αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα σε χωριά του Δήμου Μεσσήνης ενημερώνει με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή του δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου… Η δημοτική αρχή αναφέρεται συγκεκριμένα στα εξής έργα:

– Ολοκληρώθηκαν έργα διευθέτησης ομβρίων στις Δημοτικές Κοινότητες Αρσινόης και Αρχαίας Μεσσήνης. Μάλιστα η αποτελεσματικότητα των έργων φάνηκε μετά την έντονη βροχόπτωση στις 13 Ιουλίου, όπου αποφεύχθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα.

– Έγινε αποκατάσταση δημοτικής οδοποιίας στη Δημοτική Κοινότητα Βαλύρας σε σημείο που είχε διαβρωθεί από το παρακείμενο ρέμα «Μπαλάνη» και αποτελούσε χρόνιο πρόβλημα της περιοχής, καθώς εγκυμονούσε ο κίνδυνος διακοπής της κυκλοφορίας από τον συγκεκριμένο δρόμο.

– Τσιμεντοστρώθηκε ο προαύλιος χώρος του δημοτικού καταστήματος στη Δ.Κ. Καλαμαρά και θα επακολουθήσει διαμόρφωσή του με στοιχεία ηλεκτροφωτισμού και αστικού εξοπλισμού ώστε να λειτουργήσει ως χώρος πλατείας.

– Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στους μαντρότοιχους των κοιμητηρίων των Δ.Κ. Χατζή και Τρικόρφου με την κατασκευή καινούριων πέτρινων καλαίσθητων  μαντρών, καθότι αποτελούνταν από σαθρά υλικά και υπήρχαν έντονες καταπτώσεις.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *