Σε εξέλιξη έργα πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ στο Δήμο Καλαμάτας

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του δημάρχου Καλαμάτας, με αφορμή τη χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο, δύο ακόμα έργων που διεκδίκησε η Δημοτική Αρχή, ο κ. Βασιλόπουλος αναφέρθηκε και στο γενικότερο προγραμματισμό που υπάρχει.

Ειδικότερα, σημείωσε: “Ως Δημοτική Αρχή πορευόμαστε με ξεκάθαρο σχέδιο και όραμα. Υλοποιώντας κάθε δέσμευση του προγράμματός μας. Και συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και δεκάδες έργα που είτε υλοποιούνται, είτε βρίσκονται σε διαγωνιστική διαδικασία, είτε έχουν υποβληθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα αναμένοντας τις αποφάσεις ένταξης”.

Ο δήμαρχος έδωσε και στοιχεία που αφορούν στην υλοποίηση έργων, ενημερώνοντας ότι σήμερα ο Δήμος έχει σε εξέλιξη ή σε διαγωνιστική διαδικασία 66 έργα προϋπολογισμού 41.250.000 ευρώ.

Επίσης, με αποφάσεις ένταξης και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση ο Δήμος έχει λίγο πριν από τη δημοπράτηση 25 έργα, προϋπολογισμού 38.110.000 ευρώ, ενώ έχουν υποβληθεί και αναμένεται η αξιολόγηση προτάσεων για 19 έργα,  προϋπολογισμού 56.130.000 ευρώ.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *