Αλλάζει…έδρα και ημερομηνία η σύσκεψη

Στην Τρίπολη θα γίνει τελικά, την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιουλίου, στις 7.00 το απόγευμα, η αρχικά προγραμματισμένη για τις 20 του μήνα, στην Καλαμάτα, τεχνική σύσκεψη για το θέμα του αντιπλημμυρικού έργου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μετά τη συνάντηση που είχε, προχθές, στην έδρα της Περιφέρειας, με εκπρόσωπο από την εταιρεία που ανέλαβε την μελέτη του εν λόγω έργου.

Υπενθυμίζεται ότι η σύσκεψη, στην Τρίπολη, την ερχόμενη Τρίτη, θα γίνει με τη συμμετοχή τεχνικών που έχουν και δημόσια ιδιότητα, πραγματοποιείται δε εν όψει και της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για γνωμοδότηση επί της περιβαλλοντικής μελέτης του πιο πάνω έργου.

Στην εν λόγω σύσκεψη έχουν κληθεί και θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, διευθυντές μηχανικοί από την κεντρική Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, την Διεύθυνση Περιβάλλοντος, τις Τεχνικές Διευθύνσεις του δήμου Καλαμάτας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων του τεχνικού κόσμου (μηχανικοί, αρχιτέκτονες κ.α.), εκπρόσωποι της εταιρείας που μελέτησε το εν λόγω έργο κ.α..

Επαναλαμβάνουμε, με αφορμή τις νέες εξελίξεις, ότι προκαλεί εντύπωση στο δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, το γεγονός ότι δεν αναφέρεται το όνομα του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου. Έχει προσκληθεί ή όχι στη συνάντηση; Και πώς είναι δυνατό να μην έχει ενημερωθεί εκ των προτέρων ο δήμαρχος της πόλης όπου θα εκτελεστεί το έργο; Εκτός και συμπεριλαμβάνεται στην πρόταση “και άλλοι”…

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *