Άγνωστο αν στη σύσκεψη στις 20 Ιουλίου παραβρεθεί ο δήμαρχος Καλαμάτας

Συνάντηση με τους μελετητές του Μορέα για το αντιπλημμυρικό έργο των 80.000.000 ευρώ στην Καλαμάτα είχε, σήμερα, στο γραφείο του στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Η συνάντηση αυτή, στην οποία θα συμμετέχουν και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας, αποτελεί προοίμιο, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια, της τεχνοκρατικής σύσκεψης που θα γίνει για το αντιπλημμυρικό την άλλη εβδομάδα, ημέρα Τετάρτη, το βράδυ, στην Καλαμάτα, στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε ότι η σύσκεψη στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί “με τη συμμετοχή τεχνικών που έχουν και δημόσια ιδιότητα και η οποία πραγματοποιείται εν όψει και της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για γνωμοδότηση επί της περιβαλλοντικής μελέτης του πιο πάνω έργου.

Στη σύσκεψη στην Καλαμάτα, την ερχόμενη εβδομάδα, έχουν κληθεί και θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, διευθυντές μηχανικοί από την κεντρική Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, την Διεύθυνση Περιβάλλοντος, τις Τεχνικές Διευθύνσεις του Δήμου Καλαμάτας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων του τεχνικού κόσμου (μηχανικοί, αρχιτέκτονες κ.α.), εκπρόσωποι της εταιρείας που μελέτησε το εν λόγω έργο κ.α”.

Βέβαια, εντύπωση προκαλεί ότι στο δελτίο Τύπου της Περιφέρειας δεν αναφέρεται το όνομα του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου. Έχει προσκληθεί ή όχι στη συνάντηση; Και πώς είναι δυνατό να μην έχει ενημερωθεί εκ των προτέρων ο δήμαρχος της πόλης όπου θα εκτελεστεί το έργο;

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *