Επιτάχυνση διαδικασιών για δημοπρατήσεις έργων  στη Μεσσηνία  

Την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτάχυνση των διαδικασιών για την δημοπράτηση των 15 έργων στις πυρόπληκτες περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου -Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία- για τα οποία εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με πίστωση συνολικού ύψους 15.000.000 ευρώ, ζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σε σύσκεψη που συγκάλεσε την περασμένη Παρασκευή, στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή των χωρικών αντιπεριφερειαρχών από τις εν λόγω περιφερειακές ενότητες

Όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, μετά την εν λόγω απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας θα πρέπει να επιταχύνουν του ρυθμούς προκειμένου να προβούν στην άμεση δημοπράτηση των σχετικών έργων. Τα έργα αυτά στην Περιφερειακή Ενότητα της περιοχής μας είναι τα εξής. Ειδικότερα:

 Μεσσηνία

Αποκατάσταση υποδομών και βελτίωση ασφαλείας στην 7η επαρχιακή οδό, τμήμα Ζευγολατιό – Διαβολίτσι, με προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ.

Αποκατάσταση υποδομών και βελτίωση ασφάλειας στην 7η επαρχιακή οδό τμήμα Διαβολίτσι προς ναό Επικούριου Απόλλωνα, με προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ.

Αποκατάσταση υποδομών και βελτίωση ασφαλείας στην οδό Διαβολίτσι προς Αγία Θεοδώρα και Καλύβια προς Τουρκολέκα, με προϋπολογισμό 800.000 ευρώ.

Αποκατάσταση υποδομών και βελτίωση ασφαλείας στη 13η επαρχιακή οδό, τμήμα Κορώνη – Βασιλίτσι, με προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *