Σε ανοδική τροχιά βρίσκονται τα κρούσματα κορονοϊού και στη Μεσσηνία, καθώς οι νέες μολύνσεις που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο έφτασαν τις 225. Σημειώνεται ότι η άνοδος των κρουσμάτων έχει εντοπιστεί το τελευταίο περίπου δεκαήμερο, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων στον Νομό τις περισσότερες μέρες είναι τριψήφιος. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή του Ιουνίου στον Νομό έχουν καταγραφεί 2.154 κρούσματα.

Σημαντική αύξηση παρατηρείται στον αριθμό των ασθενών με κορονοϊο, οι οποίο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τρίτης στη Μονάδα νοσηλεύονται 27 ασθενείς, όλοι στην κλινική covid. Σημειώνεται ότι πριν από 10 μέρες (18/6) οι ασθενείς στο Νοσοκομείο ήταν μόλις 9.

Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκε στο Νοσοκομείο και ένας θάνατος. Πρόκειται για μια 86χρονη, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον ιό. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο 24ωρο έγιναν 10 εισαγωγές στη Μονάδα, δόθηκαν 6 εξιτήρια, ενώ τη Δευτέρα αξιολογήθηκαν 14 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *