Επίσκεψη του Πρωθυπουργού και στο Ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας

Σε εγρήγορση βρίσκεται ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατία, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα στην Καλαμάτα. Εν μέσω ενός κλίματος που περιέχει…άρωμα πρόωρων εκλογών, στόχος και σκοπός είναι η επίσκεψη του Πρωθυπουργού να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα πολιτικά τεκταινόμενα στο Νομό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει διαρρεύσει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 10.00 το πρωί θα βρίσκεται στη Μεσσήνη, όπου θα έχει συνάντηση με πολίτες, στη συνέχεια, περίπου στις 11.00 είναι προγραμματισμένος ο χαιρετισμός του στο διήμερο αναπτυξιακό συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ, ενώ, στη συνέχεια θα συναντηθεί με πολίτες στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, Βασιλέως Γεωργίου.

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού θα συνεχιστεί με επίσκεψη στο Ιστορικό Δημαρχείο, περίπου στις 2.00 το μεσημέρι, όπου και αναμένεται να ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών του στη Μεσσηνία.

Αξίζει να συμπληρώσουμε ότι σήμερα το απόγευμα το Ιστορικό Δημαρχείο της Καλαμάτας θα επισκεφθεί και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *