Οι πρώτες πιθανές υποψηφιότητες στη Μεσσηνία

Με τα σενάρια για πρόωρες εκλογές να γίνονται όλο και εντονότερα το τελευταίο διάστημα τα κόμματα βρίσκονται σε ετοιμότητα για να διαμορφώσουν τα ψηφοδέλτια τους, σε περίπτωση που τα σενάρια γίνουν πραγματικότητα.

Στον ίδιο ρυθμό κινείται φυσικά και το ΠΑΣΟΚ, όπου ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, απευθυνόμενος στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής την περασμένη εβδομάδα, τόνισε ότι «φέτος δεν προβλέπονται διακοπές».

Το ΠΑΣΟΚ προετοιμάζεται έχοντας στο μυαλό του την επιστροφή στο πολιτικό σκηνικό σε ρόλο πρωταγωνιστή. Για να επιτευχθεί φυσικά κάτι τέτοιο, εκτός από το βασικό πρόγραμμα του κόμματος δίνεται ιδιαίτερο βάρος και στα πρόσωπα τα οποία θα θέσουν υποψηφιότητα για βουλευτές και θα προσελκύσουν ψηφοφόρους που θα βοηθήσουν το κόμμα να ανέλθει εκλογικά.

Κάποια από τα πρόσωπα που θα διαμορφώσουν το ψηφοδέλτιο έχουν αρχίσει να διαρρέουν. Η Επιτροπή Ψηφοδελτίων, ήδη, φαίνεται να έχει δημιουργήσει ένα μητρώο με τους υποψήφιους του 2019 που θέλουν να θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφημερίδας των Συντακτών» ενδιαφέρον έχουν δείξει οι παρακάτωγια υποψήφιοι βουλευτές: Παναγιώτης Αλευράς, Μενέλαος Γερονικολός και Γιώργος Κατσούλης.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *