Εγκρίθηκε η πρώτη φάση του δανείου για διανοίξεις οδών στην Καλαμάτα

Μέχρι πρότινος ήταν η ικανή και η αναγκαία συνθήκη προκειμένου να προχωρήσουν εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ναυαρίνου. Ο λόγος για τις διανοίξεις οδών. Όπως φαίνεται, υπήρξε σημαντική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται και οι προσδοκίες για μελλοντικές παρεμβάσεις στην παραλιακή οδό.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, σε δηλώσεις του, χθες, ενημέρωσε για την έγκριση του αιτήματος δανείου του Δήμου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, που αφορά τις διανοίξεις των οδών Βουλγαροκτόνου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Μεθώνης, Υψηλάντου, Κορώνης και Παπανικολή.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, μετά την έγκριση για την εκταμίευση της α’ φάση του δανείου που αφορά στις διανοίξεις που προβλέπονται στο σχέδιο πόλης του 1905, το θέμα θα έρθει στα συλλογικά όργανα και ακολούθως θα υπάρξει η αποζημίωση των ιδιοκτητών. Επόμενο βήμα, η εκταμίευση των χρημάτων για τις διανοίξεις και τα τεχνικά έργα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω έγκριση του δανείου, που έχει αναπτυξιακό πρόσημο, καθώς αφορά διανοίξεις οδών ζωτικής σημασίας σε μια ζώνη ιδιαιτέρως σημαντική για την πόλη, πιστοποιεί -μεταξύ άλλων- την πολύ καλή πιστοληπτική ικανότητα και φερεγγυότητα του δήμου Καλαμάτας.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *