Στο 14ο συνέδριο της Νέας δημοκρατίας, το οποίο ξεκινά την Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή, στρέφεται το πολιτικό ενδιαφέρον. Το πρωί της Κυριακής η ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Η ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 19:45, είναι το σημαντικότερο γεγονός της πρώτης ημέρας του 14ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα έχει ως κεντρικό σύνθημα τη φράση «δίπλα σε κάθε πολίτη».

Deli

Η τρίτη και τελευταία ημέρα θα έχει και το μεγαλύτερο πολιτικό ενδιαφέρον, καθώς θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής, ενώ θα υπάρξουν και σημαντικές ομιλίες.

Μεταξύ άλλων στο συνέδριο θα μιλήσουν ο Roberta Metsola, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο Gennadiy Leonidovich Trukhanov, δήµαρχος Οδησσού.

Επίσης, θα μιλήσουν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (τέως επίτροπος μετανάστευσης), ο Μαργαρίτης Σχοινάς (αντιπ. Ευρωπαϊκής Επιτροπής), ο Παύλος Μαρινάκης (γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ), ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης (πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου).

Με ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον αναμένεται η παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος θα μιλήσει στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή στις 11:30. Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά έρχεται σε μια κρίσιμη διεθνή συγκυρία, σε μια στιγμή που οι σχέσεις της χώρας μας με την Τουρκία δοκιμάζονται και ως εκ τούτου αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Τέλος, τις εργασίες του 14ου συνεδρίου θα τις κλείσει ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *