Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας στο πλαίσιο της «Άνοιξης των Πλήκτρων» παρουσιάζει τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 και ώρα 21:00, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, ρεσιτάλ πιάνου της Νέλλης Σεμετέκολο.

Η πιανίστα Νέλλη Σεμιτέκολο θα παρουσιάσει έργα των Johannes Brahms, W.A. Mozart, Igor Stravinsky και Θόδωρου Αντωνίου. Η Νέλλη Σεμιτέκολο μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες πιανίστες, το πιο ιστορικό στέλεχος του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, επιστρέφει στην πόλη μας με ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ που η ίδια αφιερώνει στην μνήμη του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Θεόδωρου Αντωνίου.

Η Νέλλη Σεμιτέκολο αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της τάξης πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας έχοντας προσφέρει τις γνώσεις της, την τέχνη της και την αγάπη της σε δεκάδες Καλαματιανούς πιανίστες από το 1985 έως και το 2020. Ανελλιπώς για 35 χρόνια τίμησε την Καλαμάτα με αυταπάρνηση και αφοσίωση προσφέροντας σε δεκάδες σπουδαστές την ευκαιρία να “αναμετρηθούν” με τα σημαντικότερα έργα του πιανιστικού ρεπερτορίου βοηθώντας τους ταυτόχρονα να χτίσουν μια σημαντική καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *