Σε Κυπαρισσία, Πύλο, Κορώνη, Μεσσήνη και Καλαμάτα θα περιοδεύσει το Σαββατοκύριακο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον Παύλο Γερουλάνο και τη Μάρα Κουκουδάκη. Την Κυριακή ο Παύλος Γερουλάνος θα μιλήσει σε ανοιχτή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στο ξενοδοχείο “Horizon Blu” στις 11 το πρωί…

Από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανακοινώθηκε συγκεκριμένα για την περιοδεία: “Στα πλαίσια της Αυτοοργάνωσης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου θα περιοδεύσει κλιμάκιο του Κινήματος με επικεφαλής τον Παύλο Γερουλάνο, την Μάρα Κουκουδάκη και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 16 Απριλίου, θα περιοδεύσουν στην Κυπαρισσία, στην Πύλο, στην Κορώνη και στην Μεσσήνη και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής στο Ξενοδοχείο «Horizon Blu» στις 11.00.

Βασικός στόχος του Κινήματός μας είναι να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην κοινωνία και τους πολίτες, να γνωστοποιήσει τις προτάσεις του για τα καίρια ζητήματα που τους αφορούν και να μάθουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές για τις νομαρχιακές επιτροπές και το συνέδριο του κόμματος”.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *