Παρουσίαση της Μεσσηνίας στο Βέλγιο μέσω Costa Navarino

Σημαντική αύξηση για το 2022 των προκρατήσεων και των αεροπορικών θέσεων από το Βέλγιο προς την Ελλάδα, με ένταξη επιπλέον δρομολογίων στους 20 απευθείας ελληνικούς προορισμούς. Αυτό διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της φετινής 63ης Έκθεσης Τουρισμού «Salon des Vacances», που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες με τη συμμετοχή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κάτω Χωρών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, για την περίοδο από 22 Μαΐου έως 18 Σεπτεμβρίου 2022, η Aegean Airlines προσθέτει μια επιπλέον καθημερινή πτήση προς την Καλαμάτα, ενώ νέες πτήσεις προς τη Σάμο και τη Λέσβο περιλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους οι εταιρείες TUI και Corendon.

Ενόψει, μάλιστα, της έναρξης της νέας πτήσης προς την Καλαμάτα, στο ελληνικό περίπτερο πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του προορισμού, σε συνεργασία με την εταιρεία Costa Navarino. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρέσβης της Ελλάδας στο Βέλγιο, Διονύσιος Καλαμβρέζος και πολλοί Βέλγοι Τ.Os και δημοσιογράφοι, ενώ έγινε και κλήρωση ταξιδιού με τη χορηγία της Aegean Airlines.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *