Μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στις αρχές φθινοπώρου του 2021, να επιστραφεί η πολεοδομική μελέτη της Βέργας επειδή δεν διέθετε στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ο Δήμος Καλαμάτας ανέθεσε σήμερα την εκπόνηση της ΣΜΠΕ.

Ειδικότερα σήμερα ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος και ο εκπρόσωπος της μελετητικής εταιρίας υπέγραψαν τη σύμβαση για την εκπόνηση της στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Ο Δήμος Καλαμάτας ανακοίνωσε: “Ολοκληρώθηκε η προβλεπόμενη γραφειοκρατική διαδικασία και υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022, από τον Δήμαρχο και τον εκπρόσωπο της εταιρείας «NERCO – Ν. Χλύκας και Συνεργάτες Α.Ε.Μ.», η σύμβαση για τη «Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτωσεων για την υπό πολεοδόμηση περιοχή Παράλιας Βέργας Δήμου Καλαμάτας».

Νωρίτερα, παρουσία του Αντιδημάρχου Ανδρέα Καραγιάννη, του Προέδρου της Κοινότητας Βέργας Γιώργου Κουρετζή και της Διευθύντριας της Πολεοδομίας Σταυρούλας Αγρίου,  υπήρξε συζήτηση – ενημέρωση, με τη συμμετοχή του μελετητή, σχετικά με θέματα που αφορούν την επικαιροποίηση της Πολεοδομικής Μελέτης”.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *