Κάλεσμα συμμετοχής στο

πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα καλούν οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Μεσσήνης-Χανδρινού.

«Είναι ώρα ευθύνης», σχολιάζεται στο σχετικό τους κάλεσμα, «είναι ώρα αγώνα, είναι ώρα να δείξουμε τη δύναμη και την αποφασιστικότητά μας διεκδικώντας το αυτονόητο. Πριν από λίγες ημέρες φύγαμε από τα μπλόκα με κάποιες κατακτήσεις, αλλά χωρίς την ικανοποίηση των βασικών αιτημάτων μας. Ήδη βλέπουμε τις επιπτώσεις του πολέμου, καθώς βρισκόμαστε σε πολύ χειρότερο επίπεδο από ό,τι ήμασταν στην περίοδο των μπλόκων. Γνωρίζουμε ότι όλους μας απασχολεί το ερώτημα αν θα τα καταφέρουμε, αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε εμείς σε αυτό το κόστος. Όχι δεν μπορούμε και επιβάλλεται να παρθούν εδώ και τώρα μέτρα που θα μειώσουν το κόστος παραγωγής και θα ικανοποιηθούν τα βασικά αιτήματά μας. Αφορολόγητο πετρέλαιο, κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής στο ρεύμα, επιδότηση στα αγροεφόδια και τις ζωοτροφές. Δεν έχουμε άλλο δρόμο από τον αγώνα μας. Επιβάλλεται η μείωση του κόστους παραγωγής. Η κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή και θα το καταλάβει με το δυναμικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Όλοι μπορούμε να δώσουμε μια ημέρα από τη ζωή μας για το συλλαλητήριο, όταν γνωρίζουμε πολύ καλά πως μπορεί να φέρει αποτέλεσμα, αλλιώς ας καθίσουμε να κλαίμε την μοίρα μας.

Να μη λείψει κανείς! Δεν περισσεύει κανείς! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Όλοι μαζί, χιλιάδες και ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε! Παρασκευή 18 Μαρτίου, 1.00 μετά το μεσημέρι, πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις λεωφορείων: 8.00 π.μ. Χανδρινού, 8.30 π.μ. Δημαρχείο Μεσσήνης.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *