Κοινή συνέντευξη Τύπου, με σκοπό τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, παραχώρησαν σήμερα, Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Δημήτρης Τζωρτζίνης και η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Τζίνα Θεοδωροπούλου.

Η προσφορά βοήθειας αφορά τη συλλογή φαρμάκων, υγειονομικού υλικού, ειδών προσωπικής καθαριότητος και εμφιαλωμένου νερού (δείτε ΕΔΩ τη λίστα του Ιατρικού Συλλόγου).

Η βοήθεια θα συλλέγεται στο Άσυλο Ανιάτων (Λακωνικής 333) Καλαμάτα, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, από ώρα 10 π.μ. έως 1 μ.μ. και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις εργάσιμες ώρες.

«Ενώνουμε και εμείς τη φωνή μας με την Μητρόπολη, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Ερυθρό Σταυρό, όλους τους φορείς, στην προσπάθεια για τη συλλογή βοήθεια προς τους δοκιμαζόμενους από τον πόλεμο συνανθρώπους μας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαμάτας.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *