Δεν κόβει ταχύτητα το… ράλι στις αυξήσεις στα καύσιμα

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν μέτρα και για την αντιμετώπιση των εξαιρετικά υψηλών τιμών στα καύσιμα. Ειδικότερα, μιλώντας στο ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πόλεμος στην Ουκρανία», ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, προανήγγειλε παρεμβάσεις στις τιμές των καυσίμων.

«Έχουμε επίγνωση της πραγματικότητας, έχουμε εικόνα του πόσο επιβαρύνονται τα νοικοκυριά και προσπαθούμε να βρούμε και να εξαντλήσουμε το δημοσιονομικό χώρο και πιθανότατα να υπάρχουν και άλλα μέτρα, άλλες παρεμβάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ερωτηθείς αν η κυβέρνηση εξετάζει τη λήψη μέτρων για τα καύσιμα.

Οι τιμές στη Μεσσηνία

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το Παρατηρητήριο των Τιμών των υγρών καυσίμων στην Ελλάδα, για χθες στη Μεσσηνία η εικόνα ήταν απογοητευτική, αφού το ράλι αυξήσεων συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση. Η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων κινήθηκε στα 2,052 ευρώ ανά λίτρο, των 100 οκτανίων στα 2,186 ευρώ, το ντίζελ κίνησης κυμάνθηκε σε 1.882 ευρώ, το υγραέριο κίνησης σε 1,169 ευρώ και το ντίζελ θέρμανσης κατ’ οίκον 1,540 ευρώ.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *