Άμεσα αντιμετώπισε το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας τα προβλήματα που δημιούργησε η χθεσινοβραδινή χιονόπτωση, στα χωριά του Ταϋγέτου και τις ορεινές κοινότητες του Δήμου.

Η χιονόπτωση ήταν αρκετή και υπήρχε κίνδυνος αποκλεισμού της οδικής κυκλοφορίας. Ωστόσο, υπήρξε παρέμβαση μηχανήματος στο δρόμο που συνδέει τις τοπικές κοινότητες Αρτεμισίας – Πηγών – Αλαγονίας και Νέδουσας και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως.

Επίσης, στην Πολιανή, για την αντιμετώπιση προβλημάτων από την χιονόπτωση, η Πολιτική Προστασία συνέδραμε με αλατιέρα προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην κεντρική οδό και τους εσωτερικούς δρόμους της Κοινότητας.  Σήμερα το πρωί, επέμβαση με δημοτικό μηχάνημα για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας  και στο δρόμο προς Άνω Βρωμόβρυση. 

Παράλληλα, ακολουθώντας τις οδηγίες του Δημάρχου, Θανάση Βασιλόπουλου, υπάρχει διαρκής επικοινωνία του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιάννη Ζαφειρόπουλου, με τους προέδρους των ορεινών κοινοτήτων ώστε να αντιμετωπίζονται τυχόν προβλήματα. 

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *