Ο δήμος Καλαμάτας…ψάχνει το κλειδί της επιτυχίας

Ανοιχτή διαβούλευση επί του προτεινόμενου Marketing Plan για τον Τουρισμό στο Δήμο Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα «Χρήστος Μαλαπάνης» στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, υπογραμμίζοντας τη σημασία ύπαρξης ενός ολιστικού σχεδιασμού, ειδικά στον τομέα τουρισμού.

 Ο κ. Βασιλόπουλος, υπενθύμισε ότι η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή προώθησε τις διαδικασίες για την εκπόνηση ενός στρατηγικού σχεδίου για τον τουρισμό, ενώ τόνισε τη σημασία της συμμετοχής φορέων και πολιτών στη συνδιαμόρφωση του τουριστικού προϊόντος του Δήμου, μέσα από τη διαδικασία της διαβούλευσης.

Τον συντονισμό είχε ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα τουρισμού, Νίκος Μπασακίδης, ενώ η παρουσίαση του Σχεδίου έγινε από τον μελετητή, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, Δημήτρη Κούτουλα.

Στη διαβούλευση συμμετείχαν, εκτός από τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου, επικεφαλής και μέλη παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι της εστίασης, ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, ταξιδιωτικοί πράκτορες, εκπρόσωποι Σωματείων και πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Καλαμάτας έχει συνάψει μνημόνιο συνεργασίας με το Σωματείο «Διάζωμα», με σκοπό την υποστήριξή του για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για τον τουρισμό.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *