Μια ιδιαίτερα παραγωγική κι αποτελεσματική συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Μεσσηνίας, κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Υποδομές, κ. Γιώργο Καραγιάννη παρουσία και της Γενικής Γραμματέως Υποδομών, κ. Μαρίας Έλλης Γεράρδη την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022.
Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να αναπτύξει μια σειρά ζητημάτων, που αφορούν στις υποδομές στη Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, υπήρξε εκτενής συζήτηση για τον οδικό άξονα «Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη», ένα εμβληματικό έργο που θα αλλάξει την καθημερινότητα και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων στην περιοχή της Πελοποννήσου. Ο Υφυπουργός σημείωσε ότι υπάρχει σημαντική εξέλιξη στο έργο, αφού υπάρχει πια Προσωρινός Ανάδοχος και μέχρι το τέλος του 2022 θα στηθούν τα πρώτα εργοτάξια.
Σε ό, τι αφορά στην ανάγκη υλοποίησης επειγόντων έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης, ο κ. Λαμπρόπουλος έθεσε και το θέμα των αντιπλημμυρικών έργων στην πόλη της Καλαμάτας, ένα έργο για τα οποίο αναμένεται περιβαλλοντική αδειοδότηση από την ΔΙΠΑ, ώστε να ξεκινήσουν και εκεί άμεσα οι εργασίες.
Παράλληλα, έγινε αναφορά και στο έργο «Κατασκευή Παράκαμψης της Γιάλοβας», ένα σημαντικό έργο, το οποίο εντάχθηκε πλέον στο σχεδιασμό του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και αναμένεται να προχωρήσει η δημοπράτησή του εντός 2022.
Η συνάντηση έκλεισε με τον κ. Λαμπρόπουλο να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του και για το οδικό έργο «Καλό Νέρο – Τσακώνα».

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *